Mijn favorieten

vrijblijvend aankoop advies


Heeft u belangstelling voor een woning en overweegt u deze te kopen, dan kunt u natuurlijk zelf gaan onderhandelen met de verkopend makelaar. De kans is groot dat u zich laat leiden door emoties en daardoor geneigd bent om sneller door de bocht te gaan, wat resulteert in een te hoge aankoopprijs.
 
De verkopend makelaar werkt voor de verkoper met als doel om voor de verkoper een zo gunstig mogelijke deal te sluiten met een potentiële koper.
 
Juist daarom is het verstandig om u te laten begeleiden door een aankopend makelaar, deze komt op voor uw belangen, onderhandeld voor u met de verkopend makelaar en maakt eventuele risico’s voor u inzichtelijk. De kosten voor een aankopend makelaar komen voor uw rekening, deze worden vaak terug verdiend in de onderhandeling.
 


Bent u benieuwd wat Berends-Naafs Makelaars voor u kan betekenen?

Kom gerust een keer bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor begeleiding bij de aankoop van een woning. Maak bij voorkeur wel even een afspraak zodat we voldoende tijd in kunnen plannen om al je vragen te beantwoorden.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring