Mijn favorieten

Ons bedrijf


Kennis en ervaring

De aan- en verkoop van uw onroerend goed is bij ons in goede handen. Berends-Naafs is al meer dan 50 jaar een begrip in de regio als het gaat om de aan- of verkoop van onroerend goed.

Onze makelaars zijn allen gecertificeerd register-makelaar-taxateur o.g. en ingeschreven bij Vastgoedcert. Daarnaast zijn zij beëdigd tot NVM-makelaar en aangesloten bij een of meer NVM-vakgroepen.

Wat betekent dit voor u?

 

Bij ons kunt u rekenen op duidelijkheid, kwaliteit en betrouwbaarheid.


Advies op maat

Juist in deze tijd doet u er goed aan te kiezen voor een ervaren makelaar. Een makelaar die u van een helder en goed advies voorziet en u naar behoefte begeleidt en ondersteunt.

De gedrevenheid en persoonlijke betrokkenheid van onze medewerkers zijn de basis voor een prettige samenwerking met onze relaties. Wij maken gebruik van moderne communicatiemiddelen en geavanceerde softwareprogramma's (o.a. 2- en 3-D-animaties en video's). Hiermee biedt Berends-Naafs u de sleutel tot een succesvolle aan- of verkoop van uw woning.

De expertise van Berends-Naafs blijft niet beperkt tot de aan- of verkoop van woningen.
Wij adviseren en bemiddelen ook op het gebied van aankoop, verkoop en huur van bouwkavels, bedrijfsonroerend goed, agrarische gebouwen, landbouwgrond, (erfpacht)constructies, melkquotum en productierechten.

Ons makelaarskantoor kan u ook terzijde staan bij onteigeningen en tevens kunt u bij ons terecht voor taxaties.Ons werkgebied

Uiteraard hebben wij kennis van onroerend goed, dat is per slot van rekening ons vak.
In het buitengebied is dit echter niet voldoende; werken in het landelijk gebied vereist specialistische kennis. Ons kantoor heeft deze kennis is huis.


In principe bestaat ons werkgebied uit:
Hof van Twente (Goor, Markelo, Diepenheim, Stad Delden, Ambt Delden), Rijssen-Holten, Wierden, Lochem, Berkelland, Haaksbergen.
Dit betekent echter niet dat wij buiten deze gemeenten geen diensten verlenen.

Iedereen is van harte welkom bij ons makelaarskantoor.

Berends-Naafs makelaars

Kantoor Vestiging Berends-Naafs makelaars

Adresgegevens

Grotestraat 19
7471 BK Goor
KvK nummer: 55004083
BTW nummer: NL-851525222B01

Routeplanner