Mijn favorieten

Waarom een aankoopmakelaar


Op het eerste gezicht lijkt dat volkomen logisch en niets bijzonders. Stel, u wilt een huis kopen. In de meeste gevallen krijgt u dan te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet úw belang, maar dat van de verkoper. Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Daarom is het altijd verstandig een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen:
een makelaar van Berends-Naafs.

Wij zijn u graag van dienst bij de aankoop van uw nieuwe woning.
In welke mate u door ons begeleid en ondersteund wordt, bepaalt u uiteraard zelf.

Kom gerust een keer bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden voor begeleiding bij de aankoop van een woning.
Maak bij voorkeur wel even een afspraak zodat we voldoende tijd in kunnen plannen om al uw vragen te beantwoorden.

Op basis van uw wensen kunnen wij vrijblijvend een passend courtagevoorstel aan u uitbrengen..
 


Gratis zoekopdracht

Wanneer u op zoek bent naar een andere woning begint het met zoeken op Internet.
Om u hiermee te helpen bieden wij u onze GRATIS e-mail zoekopdracht aan.

Bij deze zoekopdracht voert u op onze website zelf een aantal wensen en eisen in ten aanzien van uw toekomstige woning. Vervolgens houden wij u regelmatig op de hoogte van het huizenaanbod dat voldoet aan uw zoekprofiel; prijs, locatie, soort woning, omgevingsfactoren en dergelijke.
Naast ons eigen aanbod ontvangt u ook het aanbod van collega NVM-makelaars.

Wilt u per e-mail op de hoogte gehouden worden van ons actuele huizenaanbod?

Meld u dan hier aan bij onze e-mailservice.


 

Uw droomhuis gevonden en dan?


U hebt uw droomhuis gevonden. Wij raden u aan om bij het vervolgtraject gebruik te maken van de aankoopbegeleiding door een deskundige makelaar. Berends-Naafs staat u graag terzijde bij uw woningaankoop. Wij nemen u veel zorgen uit handen en zien erop toe dat onnodige risico's vermeden worden.

Allereerst plannen wij een bezichtiging. Onze makelaar bekijkt samen met u de woning en inspecteert onder andere de bouwkundige staat, de courantheid, de waarde en het bestemmingsplan.

Indien u besluit het pand te kopen dan kan de makelaar van Berends-Naafs namens u onderhandelen over de prijs en de voorwaarden. Nadat er mondeling een koopovereenkomst is gesloten, zien wij toe op een correcte (voorlopige) koopakte.

Tot slot kunnen wij u ook adviseren inzake de financiering en de benodigde verzekeringen.

Bij een aankoopopdracht hanteren wij het principe "no cure no pay". Wij hebben pas recht op onze courtage, zodra er daadwerkelijk een koopovereenkomst tot stand is gebracht.