Berends-Naafs makelaars

Grotestraat 19
7471 BK Goor
Tel: 0547-272547
info@berendsnaafs.nl
Bouwnummer 8, 7475 Markelo Koopsom € 350.000,- v.o.n.
Bouwnummer 8 in Markelo 7475

Omschrijving

Dorps wonen in een echt Twentse omgeving.
Dat betekend alles bij de hand, altijd een praatje met de buren, elkaar vriendelijk groeten op straat en een prachtige omgeving. In Markelo woont u groen, gezellig en omgeven door historie. Fraaie monumenten, een prachtige kerk, museumboerderij en een gezellig dorpsfeest; Markelo heeft het allemaal.

Het project Kistemaker staat op de hoek van de Grotestraat en de Bergweg; hartje centrum dus! Supermarkten, winkels en de apotheek zijn binnen handbereik. En ook fraai; in uw “achtertuin” ligt de Markeloseberg!.

Het project Kistemaker bestaat uit 2 villa’s, te weten Villa Görkink en Villa De Jippe.

Villa Görkink is een moderne villa met een statige architectuur, De hoge gevels en grote, verticale kozijnen zorgen voor een klassieke uitstraling. In deze fraaie villa zijn 6 appartementen gehuisvest met op de begane grond commerciële ruimtes. De appartementen verschillen van indeling en grootte, maar zijn allemaal luxe, onderhoudsvriendelijke en zeer compleet.
Met oppervlakten variërend van circa 105 m² tot 115 m², zijn de appartementen allemaal zeer royaal te noemen. Elk appartement heeft een eigen parkeerplek, een berging en een fijne buitenruimte. Bovendien worden ze zeer compleet opgeleverd inclusief een luxe keuken met inbouwapparatuur, sanitair en tegelwerk.

Villa De Jippe is landelijker dan villa Görkink en sluit perfect aan bij de bebouwing in de omgeving en de andere panden in de Grotestraat. Daarbij zorgt de variatie in kleur en materiaal voor een speelse touch. Ook villa De Jippe herbergt 6 luxe en ruimte appartementen variërend van circa 98 m² tot 115 m². De appartementen bieden alles voor een comfortabel leven: 2 slaapkamers, een royale woonkamer, een luxe keuken met inbouwapparatuur, een luxe badkamer en een fijne buitenruimte. De 2 appartementen op de begane grond hebben bovendien een privé-tuin; heerlijk als u groene vingers heeft of gewoon graag buiten zit. Natuurlijk heeft u ook een eigen berging en een parkeerplaats.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Koopsom € 350.000,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwjaar 2017 Bouwvorm Nieuwbouw Indeling Woonoppervlakte 111 m² Overige inpandige ruimte 7 m² Externe bergruimte 10 m² Inhoud 310 m³ Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 3e woonlaag Balkon Ja Buitenruimte Tuin Geen tuin Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Parkeergelegenheid Garage Parkeerplaats Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Uitstekend